DAMSKOR

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av bekväma damskor från välkända varumärken som Gabor, Think, Ecco, New Balance och Asics med flera. För oss gäller bra, välbyggda skor.. Läs mer >

DAMSKOR

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av bekväma damskor från välkända varumärken som Gabor, Think, Ecco, New Balance och Asics med flera. För oss gäller bra, välbyggda skor.. Läs mer >

Alla damskor

Damskor

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av bekväma damskor från välkända varumärken som Gabor, Think, Ecco, New Balance och Asics med flera. För oss gäller bra, välbyggda skor för dina fötter i hög kvalitet och bra design. Våra damskor är byggda så att innersulan kan tas bort och ersättas med ett individuellt anpassat skoinlägg. Vi är noga med att ha olika bredder och olika grad av stabilitet för att ”klara” även de mest besvärliga fötterna.

Alla behöver bekväma skor

Oavsett om du har problem med dina fötter eller inte så är bekväma skor ett viktigt val och en investering för din framtida hälsa. Det är dina fötter som dagligen bär din kropp och som ser till att du tar dig framåt. På så sätt kan du avlasta fötterna och se till att de får ordentligt med stöd för att på bästa sätt klara av denna viktiga uppgift. Skor med bra stabilitet och stöd kan också hjälpa dig att bli kvitt en rad fotrelaterade problem och istället göra dina fötter lyckliga.

Skor för olika tillfällen

Är du på jakt efter nya bekväma damskor? Vi hjälper dig gärna på vägen mot ditt nya inköp. Viktigt att tänka på när du köper nya skor är att du anpassar valet till tillfälle och liv. Är du på jakt efter ett par nya vardagsskor att ha på kontoret till vardags och som också går bra att stå i längre stunder? Eller är du kanske aktiv och ute efter ett par nya, stabila walkingskor att gå längre promenader med? Kanske behöver du nya löparskor för att ge dig ut i spåret eller bara en enklare sandal för att avlasta fötterna i inomhus hemma? Oavsett dina nuvarande och kommande behov så har vi något för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av bekväma skor för de flesta tillfällen. 

Vi har damskor för de flesta fötter

I vårt sortiment hittar du bra och fotriktiga skor som noga valts ut för att leva upp till det vi lovar våra kunder att de får när de handlar hos oss. Vi fokuserar på välbyggda skor som är tillräckligt stabila och bekväma för att ge fötterna det stöd de behöver. Skorna i vårt sortiment ska även ha hög kvalitet, bra design och uttagbar innersula. Och så ska de såklart vara snygga också. Alla fötter är dessutom olika och därför är det av största vikt att även du med bredare fötter eller olika typer av fotrelaterade problem kan hitta dina skor hos oss. Vi har exempelvis skor med bred läst från flertalet varumärken, en hel ny värld för dig som har breda fötter och upplever att alla skor du testar är trånga och trycker överallt. Det ska vara kul att köpa skor, och inget går upp mot att hjälpa kunder som tidigare aldrig lyckats hitta något som passar.

Behov av ortopediska skor eller skor som löser fotrelaterade problem? 

Har du problem med dina fötter och söker ortopediska skor för dam? Då hjälper vi dig. I vårt sortiment finns även en rad olika modeller från bland annat New Feet och Xelero som riktar sig mot diabetiker eller kunder med reumatism, kunder med problem med Hallux Valgus, Mortons tå eller kunder i behov av extra stabila och bekväma skor där exempelvis överpronation ställer till problem i andra delar i kroppen än fötterna, så som knän, rygg och höfter. I vår webshop har vi sammanställt samtliga ortopediska skor i vårt sortiment, samt våra rekommendationer avseende skor specifikt lämpliga för fötter med Hallux Valgus och hälsporre, men lättast hjälper vi dig med utprovning i någon av våra butiker. 

Damskor online eller i butik

Vi finns för dig både online och i butik. I våra butiker i Tranås, Linköping, Jönköping och Kalmar hittar du vårt fullständiga sortiment av bekväma damskor från varumärken som Alfa, Saucony, Rolling Soft och Legero med flera. Där hjälper vår kompetenta personal dig att prova ut dina nya skor. Här kan du förvänta dig bra service och en vilja att hitta de skor som passar bäst för dig, utifrån dina förutsättningar. I vår webshop får du tillgång till precis samma sortiment där du kan kika runt i lugn och ro, med enkel och smidig betalning med Klarna och snabba leveranser. Antingen hämtar du ut dina skor på valt utlämningsställe, eller så plockar du upp dem i någon av våra butiker.

Välkommen till oss på Foten!