Jag mår mycket bättre i rygg och har varma fötter med mina inlägg från FOTEN. Kan varmt rekommendera FOTEN. Det är Mitt bästa inlägg.
"Godis"Lennart i Mullsjö
Jag trodde inte att det var sant. Att speciella skor och inlägg kunde bota en envis och omfattande vrickning av höger vrist. En skada som påverkade mig under åtskilliga år och som jag försökte ”bota” med liniment, inflammationsdämpande läkemedel, smärtstillande tabletter, stödstrumpor och extra inläggssulor. Inget av detta hjälpte. Men i ”nöden” fanns en ”räddare”. FOTEN och dess produkter och diagnosteknik med hjälp av scanning resulterade i inköp av en promenadsko med utprovat inlägg och en sandal i läder för inomhusbruk tillika utprovad. Inköpsåret var 2009 och skorna är av så hög kvalitet att de fortfarande ser ut som nya. Hur gick det då med vristen? Smärta och svullnad är ett minne blott. Tack för det FOTEN!
Göran Ejeman, Pensionär Linköping
– Jag har ett arbete som kräver att man står och går, men när smärtan var som värst var jag tvungen att sitta ner på en pall. Jag trodde att jag fått diskbråck och visste inte vart jag skulle vända mig. Jag fick rådet av min husläkare att gå till FOTEN. Jag fick en fantastisk undersökning där jag själv fick se och förstod hur foten behövde hjälp. Efter en dryg inskolning insåg jag att det var värt allt. Med mina inlägg och rätt skor slipper jag smärta.
Ewa Ekström, Kalmar
Jag är mycket nöjd med mina specialanpassade inläggssulor ifrån Foten som jag använder när jag tränar och spelar match.
Alberis Da Silva, Mittback Åtvidabergs FF
Tack för hjälpen med inlägg till mina skor!
Christer P, Ass tränare J-södra
Jag tog kontakt med FOTEN då mina fötter började värka efter många års hård träning. Främst hälsenan var problemet.
Efter en undersökning av löpstil och personlig utformning av sulor som användes både till vardags och i fotbollsskorna upplevde jag omgående en förbättrad stabilitet och en minskad påfrestning på hälsenan. Utöver detta upptäckte jag att det var nästintill omöjligt att få blåsor under tår och trampdyna, samt att förhårdnader under trampdynor avtog.
Stefan Larsson, Kalmar FF
– När jag, som mycket aktiv orienterare, i slutet av 2004 hade stora besvär med mina fötter trodde jag att min ”karriär” var över. Efter att ha testat olika standardiserade inlägg, utan resultat, kom jag i kontakt med Foten i Tranås våren 2005. Jag hade inga stora förhoppningar om att de skulle lyckas få ordning på fötterna, men sedan den dagen har jag kunnat springa utan problem helt utan smärtor. Vid ett flertal tillfällen har jag sedan dess scannat av mina fötter på nytt, då fötterna åldras. Även i mitt jobb som idrottslärare har dessa inlägg varit ovärderliga.
Anders Derebrant, Aneby