Ortopediska inlägg

hur går det till?

Vår verksamhet består av två delar; dels den skobutik som du som kund möter direkt från gatan, men också den ortopedklinik som du finner inne i våra butiker.

När du som kund kommer till oss med problem med fötter, knän, höfter eller liknande bokar vi in dig på en analys. På analysen kartlägger vi din problembild och skapar oss tillräckligt med information för att kunna rekommendera dig en lösning, ofta i form av ortopediska, individuellt anpassade inlägg. Inläggen produceras sedan i vår ortopedtekniska verkstad och hämtas slutligen ut i vår butik av dig.

Analys

Under analysen tittar vi på dina fötter och rörelsemönster och kartlägger dina problem och orsaken till dessa. Vi ser över fotens belastning både i stående läge och i rörelse och fotar 3D-bilder av fötterna i belastat läge.

*Inläggen på bilden är ej färdigproducerade

Ortopedteknisk verkstad

Ett unikt recept för dina fötter tillsammans med 3D-bilder från analysen skickas till vår produktion som bygger dina inlägg i datamiljö. Sedan sker både automatisk och manuell slipning av inlägget för att nå maximal prestanda.

Ortopediska, individuellt anpassade inlägg

När dina inlägg är klara skickas de från vår produktion till den butik där du gjort din analys. Vi testar sedan ut inläggen tillsammans med dig så att de ligger bra i dina skor. Du är sedan redo för din resa mot en mer smärtfri vardag*.

*Inläggen på bilden är ej färdigproducerade