N

Fri frakt vid köp över 1000 kr

Snabb hantering & leverans

Brett utbud av skor från välkända varumärken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
walking damskor

Walking Dam

Vi får ofta frågan vad som skiljer sig mellan promenad-och löparskor. Varför skulle man behöva två olika för dessa utomhusaktiviteter? Skillnaden är att en promenadsko är hårdare i materialet för att ge ett annat typ av stöd för fötterna än löparskorna. Dina löparskor ska kunna möta de större krafter som just ett löpsteg ger och det har helt andra krav på stötdämpning.

Aktiviteterna skiljer sig på många sätt och även om de kan upplevas liknande, så kräver de olika utformning för en så behaglig upplevelse som möjligt.

Att välja ett par rejäla promenadskor ger både stabilitet och dämpning som är utformad för just denna aktivitet. Du slipper smärta i musklerna som är involverade i gången, trötta fötter och minskar risken för att trampa snett.

Det finns inte ett par promenadskor som är ”bäst” utan alla fötter är unika. Vi vill hjälpa dig att hitta just dina perfekta promenadskor, både när det kommer till utformning och utseende. Det är inte lämpligt att springa i ett par walkingskor, men det går utmärkt att gå i ett par löparskor.