HERRSKOR

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av bekväma herrskor från välkända varumärken som bland annat Ecco, Rockport, New Balance och Asics. För oss gäller bra, välbyggda och stabila skor för dina fötter.. Läs mer >

HERRSKOR

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av bekväma herrskor från välkända varumärken som bland annat Ecco, Rockport, New Balance och Asics. För oss gäller bra, välbyggda och stabila skor för dina fötter.. Läs mer >

Alla herrskor

Herrskor

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av bekväma herrskor från välkända varumärken som bland annat Ecco, Rockport, New Balance och Asics. För oss gäller bra, välbyggda och stabila skor för dina fötter som även kan användas med individuella skoinlägg. Vi har herrskor i hög kvalitet och bra design och är även noga att vårt sortiment består av skor med olika bredd och olika grad av stabilitet för att tillgodose behoven även hos de mer besvärliga fötterna.

Bekväma skor är för alla 

Oavsett om du har riktiga problemfötter eller är fri från både smärta och värk och dessutom inte har några problem att hitta sköna skor så är bekväma fotriktiga skor ett bra val och en investering för din framtida hälsa. Dag ut och dag in bär dina fötter din kropp och det är de som ser till att du tar dig framåt. Med bra skor som är bekväma kan du hjälpa dina fötter med avlastning och se till att de får så pass bra stöd att de kan klara av sin viktigaste uppgift, det vill säga att hålla dig i rörelse. 

Skor ska anpassas efter tillfälle

Söker du ett par nya herrskor? Då hjälper vi dig. När du ska köpa nya skor är det viktigt att du funderar på vid vilka tillfällen du ska använda dina skor och vad du förväntar dig av dem. Behöver du ett par nya vardagsskor som passar såväl till kontoret som till den enklare middagen? Är det dags att snöra på sig ett par nya löparskor och ge sig ut i spåret eller behöver du nya walkingsskor till de längre skogspromenaderna? Är det vinter och därför behov av ett par vattentäta skor eller skor med dubbar? Eller vill du helt enkelt bara ha något att ha på fötterna hemma, kanske ett par sandaler som avlastar dina fötter även inomhus? Oavsett dina behov så har vi något för dig, hos oss finns ett brett sortiment av skor för de flesta tillfällen för att göra din vardag lite skönare.

Vi har herrskorna till dig

I vårt sortiment hittar du bekväma skor som också är bra för dina fötter. Samtliga skor i vårt sortiment har noga valts ut för att leva upp till det vi lovar våra kunder att de får när de handlar hos oss. Vårt fokus är att erbjuda sköna fotriktiga skor som är välbyggda och tillräckligt stabila för att ge fötterna det stöd som de behöver. Förutom dessa egenskaper väljer vi i princip uteslutande ut skor som har löstagbar innersula, som är i bra kvalitet och ger dina fötter den bästa komforten. Ingen fot är den andra lik och därför är det också viktigt för oss att du som har bredare fötter eller något typ av fotrelaterat problem har flera modeller att välja på i vårt sortiment. Upplever du att du har svårt att hitta bekväma skor och att alla skor du testar trycker och klämmer överallt, är det förhoppningsvis hos oss du hittar den där skon som du kan gå i utan minsta lilla smärta. Det är det vi är bra på. 

Vi är bäst på ortopediska skor som löser fotrelaterade problem 

Söker du ortopediska skor för herr och är i behov av att lösa dina fotrelaterade problem finns vi här för dig. Sortimentet i våra butiker och i vår webshop är noga utvalt även för dig med problem i rygg, knän eller höft eller andra smärtor som kan härledas från ditt sätt att stå och gå. Bland annat hittar du skor från New Feet och Xelero som är specialiserade på skor för diabetiker och reumatiker men också på fötter med Hallux valgus, Mortons tå och överpronation där extra stöd behövs för att rätta till kroppens rörelsemönster. I vår webshop hittar du samtliga ortopediska skor i vårt sortiment här. Vi har också sammanställt våra rekommendationer på skor som är bra för dig med Hallux valgus och hälsporre. Har du några frågor eller behöver hjälp med utprovning? Kontakta oss eller besök någon av våra butiker.

Handla dina herrskor online eller i butik

Är du den som vill klämma och känna på produkten innan du handlar eller föredrar du att beställa i lugn och ro hemifrån? Du kan köpa herrskor från oss både online och i butik. Vi har butiker i Tranås, Linköping, Jönköping och Kalmar där du finner vårt fullständiga sortiment av skor från varumärken som Brockfield, IGI&Co, Icebug och HanWag med flera. I butikerna hjälper vår duktiga personal dig, och provar tillsammans med dig ut dina nya skor. I vår webshop har du tillgång till samma breda sortiment, där betalning sker enkelt med Klarna och du får skorna levererade snabbt till dig. Du kan välja att hämta ut dina skor vid närmsta utlämningstillfälle eller i någon av våra butiker. 

Välkommen till oss på Foten!