N

Fri frakt vid köp över 1000 kr

Snabb hantering & leverans

Brett utbud från välkända varumärken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Foten tar löpning på allvar

Att köpa löparskor kan vara jätteenkelt – eller supersvårt

Hur är din egen upplevelse? Kanske har du inga större ambitioner med löpning. Du springer lite då och då, kanske mest promenerar i dina löparskor, och har inte några som helst bekymmer med löpskador. Då kan det vara enkelt! En snygg sko som känns bekväm i butiken, och så ut i spåret.

Men du kan också vara en aktiv löpare som ställer stora krav på din utrustning. Då behöver du nog både mängdträningsskor och en lite mer ”löpglad” alternativsko eller träningssko. Kanske har du också skadebekymmer – löpning kan slita hårt på fötter, ben, knän och höfter. I de fallen är inköp av löparskor en mer komplex affär och du kommer ha nytta av att få dina skor utprovade för just dina individuella behov.

Vi hjälper dig med val av löparskor

Oavsett vilken av beskrivningarna ovan du känner igen dig i hjälper vi dig gärna med dina löparskor. Vi på Foten tar all löpning på allvar! Vi skiljer oss från traditionella sportbutiker genom vår specialisering och kunskap om fötters anatomi och funktion. Att vid behov utforma individuella inlägg för dina skor är något vi lägger extra vikt vid och har du vad man brukar kalla ”problemfötter” står vi hemskt gärna till tjänst. Att träna löpning även med fotproblem går absolut, men ställer höga krav på både löparskor och inlägg. Vi står beredda med vår ortopediska expertis för att hjälpa dig med detta!

Löpning blir bättre med rätt löparsko

Välkommen in i till din butik

Våra butiker i Linköping, Tranås och Kalmar är utrustade med extra löpband och analysverktyg för att guida dig fram till rätt skor på bästa sätt. Självklart är även butiken i Jönköping redo att hjälpa dig med utprovningen. Kom in och berätta för oss om dina behov och önskemål om löparskor. Ingen tidsbokning behövs, det är bara att dyka upp. Du hittar vägbeskrivning och kontaktuppgifter till våra butiker här.

Välkommen till oss för att möta dina nästa löparskor!

Testa dina löparskor hos oss
Gör en fotanalys innan du börjar med din löpning