N

Fri frakt vid köp över 1000 kr

Snabb hantering & leverans

Brett utbud från välkända varumärken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Om oss

Brett sortiment av fotvänliga skor

Hos oss på Foten hittar du ett brett sortiment av fotvänliga och bra skor. Med bra skor menar vi att vi eftersträvar att erbjuda skor som både har bra kvalitet i material och uppfyller vissa ortopediska aspekter såsom utbytbara inlägg och stabilitet.

Vårt sortiment inkluderar sportskor huvudsakligen i segmenten ”running” & ”walking”, promenad & vardagsskor, dressad (finskor), sandaler för både inne- och utebehov, och såklart skor för speciella behov med exempelvis rigid sula, rullsula, extra stora insteg, extra bredd & stretch med mera.

Vi hjälper dig med dina onda fötter

Vi hjälper dig även med onda fötter, knän eller höfter m.m. Hos oss har du möjlighet att boka tid hos våra rörelseanalytiker, vars uppgift är att analysera kroppens rörelsemekanik och hitta orsak till problem/smärta. Utifrån dina behov tillverkar vi sedan individuella, ortopediska inlägg till dig.

Vår verksamhet är därmed som en förening av två olika verksamheter. Dels den skoaffär som kunden möter mot gatan där vi erbjuder vårt sortiment av skor, och dels den ortopedklinik med inriktning på anatomiska och individuellt producerade inlägg som finns inne i våra butiker. Vill du veta mer om oss? Du kan läsa mer om vår verksamhet här.

Shoppa Damskor

Kika in vårt sortiment av damskor i vår webshop här.

Shoppa Herrskor

Kika in vårt sortiment av herrskor i vår webshop här.

Ortopediska inlägg

Vill du veta mer om vår ortopediska verksamhet och våra inlägg? Klicka här!