N

Fri frakt vid köp över 1000 kr

Snabb hantering & leverans

Brett utbud av skor från välkända varumärken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vår verksamhet

Ortopedisk optimal funktion i fokus

Foten i Tranås AB sätter ortopedisk optimal funktion i högsätet vid val av produkter och tillverkningsmetoder. Varje kund som undersöks skall veta och förstå skälen till problemen samt föreslagna åtgärder.

Tidsbokning för fotanalys och enkel löp- och gånganalys

Vi har tidsbeställning för undersökning och erbjuder enkel löp- alternativt gånganalys till alla skokunder vid behov. Vid problem ska du som kund alltid erbjudas ett avlastningsinlägg vid första besöket/analysen. Du kan boka tid för fotanalys direkt på webben här.

Specialgjorda inlägg

Vi på Foten levererar inlägg efter Paromed-/contourmetoden. Målsättningen är att alltid leverera specialgjorda inlägg inom två veckor. Uppföljning inkluderande rådgivning, arbete med korrigeringar och efterjusteringar för att uppnå maximal effekt erbjuds alltid utan extra kostnad.

För dig som bokat tid för analys

För dig som har bokat tid för analys genomför vi en grundlig genomgång. Du får bl.a genomgå en stå-, belastnings-, gång- och ev. löpanalys samt spegelanalys. Med dessa hjälpmedel, tillsammans med erfarenhet och unik kompetens kan vi bl.a se fotens belastningsbild och på vilket sätt fotens/kroppens rörelseschema avviker från ett normalt beteende.

Vår målsättning är att du som kund och som gör en fot- rörelseanalys ska veta hur du kan bli av med ditt fotrelaterade problem och hur du uppnår maximal komfort på vägen dit.

För dig som söker bra skor

För dig som främst är i behov av skor är vår målsättning att du upplever hög service, kunskapsnivå och kvalitet och därtill hittar skor för de flesta behov & användningsområden.

Vem är kund hos oss?

Du som värdesätter hög kvalitet på skor

Du som har smärta pga ortopediska bekymmer i fötter, ben, höft eller ländrygg

Du som redan har egna individuella inlägg

Du som är aktiv och vill förebygga senare skador

Är du intresserad av att Foten kontaktar dig för en analys?
Kontakta oss och lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp.