N

Fri frakt vid köp över 1000 kr

Snabb hantering & leverans

Brett utbud av skor från välkända varumärken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Haglöfs Ridge

Walking Herr

​Vi får ofta frågan vad som skiljer sig mellan promenad- och löparskor. Varför skulle man behöva två olika skor för dessa utomhusaktiviteter? Skillnaden är att en promenadsko är hårdare i materialet för att ge ett annat typ av stöd för fötterna än vad löparskorna ger. Detta för att kunna möta de större krafter som ett löpsteg ger och som har andra krav på stötdämpning och är anpassade för ett löpsteg.
Aktiviteterna skiljer sig på många sätt och även om de kan upplevas liknande, så kräver det olika utformning på skon för att få en så behaglig upplevelse som möjligt.
Att välja ett par rejäla promenadskor får du både stabilitet och dämpning i skon, som är utformad för just denna aktivitet. Du slipper smärta i musklerna som är involverade i gången, du slipper trötta fötter och minskar dessutom risken att trampa snett.
Det finns inte ett par promenadskor för män som är ”bäst” utan alla fötter är unika. Vi vill hjälpa dig att hitta just dina perfekta promenadskor, både när det kommer till utformning och utseende. Vi har varumärken som Alfa, Haglöfs, Merrell, Ecco, Hästen, HanWag och Keen.