N

Fri frakt vid köp över 1000 kr

Snabb hantering & leverans

Brett utbud från välkända varumärken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Breda skor

Vi på Foten är specialister på breda skor. Dagligen möter vi kunder med olika typer av problem och behov. Vanligt förekommande är behovet av breda skor som ger ordentligt med plats för fötterna, till exempel för de kunder som har problem med Hallux-Valgus. För att möta detta behov har vi ett brett utbud av skor i olika läster i våra butiker och samarbetar med en hel rad leverantörer som tillhandahåller inte bara två olika sorters läster utan fler bredder än så.

Vi har skorna för dig med både breda och extra breda fötter och hjälper dig mer än gärna att hitta de skor som passar dig bäst. I sortimentet finns olika läster inom de flesta segmenten, vare sig du letar efter walkingskor, löparskor eller vardagsskor i form av stövlar eller lättare promenadskor och sneakers.

Välkommen in till någon av våra butiker i Tranås, Jönköping, Linköping eller Kalmar så hjälper vi dig!

Du hittar vägbeskrivning och kontaktuppgifter till våra butiker här.

Skor för breda fötter

Har du breda fötter är valet av skor viktigt. Du behöver en sko med ordentligt med plats som inte trycker någonstans. I vårt sortiment finns skor med olika lästbredd inom flera segment, både för dig med behov av breda och extra breda skor. Allt från stövlar och vardagsskor till löpar- och walkingskor.

Vi ställer dessutom hårda krav på skornas funktionalitet och kvalitet och i vårt sortiment hittar du därför bra skor som genomgått noggranna kontroller för att leva upp till dessa krav. Det vill säga skor som ger tillräckligt med stöd och stabilitet för att ge fötterna bästa förutsättningar att fungera så bra som möjligt, och som också passar med våra inlägg.

Vi på Foten tar löpning på allvar

Walkingskor för alla typer av promenader

Vanliga ortopediska problem

Har du ont i fötter, höfter, knän eller rygg? Vi möter dagligen kunder med olika typer av problem. Dessa löser vi med individuella, korrigerande inlägg som anpassas efter just dina fötter.

Svårt att hitta skor som passar? Kom in till oss så hjälper dig!